Henkilökohtainen valmennus ja ThetaHealing

Henkilökohtainen valmennus

Joskus tarvii kaveria ja sparraajaa oman ajattelun kirkastamiseksi. Hyödyt henkilökohtaisesta valmennuksesta esimerkiksi uudessa elämäntilanteessa tai selvittääksesi unelmiasi ja tavoitteitasi. Ilonmaan valmennuksissa löydät ilon elämääsi ja uusia näkökulmia. Valmennuksissa edetään  aina asiakkaan ehdoilla.

Valmennuksissa käyttämiämme metodeja: dialogisuus, positiivisen psykologian metodit, NVC (Non Violent Communication). Sopiva metodi valitaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. 

Hinta alkaen 80€/kerta, kysy lisää!

ThetaHealing

ThetaHealing on energiahoito- ja itsensäkehittämis-metodi, jossa vaikutetaan sekä fyysisten että psyykkisten ja emotionaalisten vaivojen syihin, kuten uskomuksiimme.

ThetaHealingissä paraneminen tapahtuu aivojen ollessa theta-aalto-taajuudella, jolla olemme myös syvässä unessa tai hypnoosissa. ThetaHealing-sessioissa ei kuitenkaan olla hypnoosissa, vaan asiakas istuu mukavasti ja tietoisena. Hoitosessiossa aina ensin keskustellaan asiakkaan ongelmasta tai vaivasta.

ThetaHealingistä voi olla apua sinulle esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

- unettomuus

- jännittäminen

- elämäntilanteen muutokset

-stressi

- fyysiset ja psyykkiset vaivat

- ihmissuhdeongelmat

Katja Sonninen on kouluttautunut ThetaHealer (kurssit: Basic DNA, Advanced DNA). Katjan opettaja on metodin Suomeen tuonut Suvi Bowellan. Lisätietoa ThetaHealingistä  Suvin sivuilta.

Asiakaspalaute ThetaHealingistä

"Katjan hoitohuone jo itsessään Annankadulla oli kodikas, pesämäinen ja turvallinen paikka, jonne sisään astuessa olon täytti heti olo että nyt on lupa olla vaan. Katja sai minulle läsnäolollaan heti olon että voin olla omaan itsenäni, kaunistelemattomasti hänen edessään. Se itsessään on jo voimakas kokemus. Itse hoito oli mielenkiintoinen kokemus. Pidin siitä, että Katja selitti selkeästi eri vaiheita; tämä lisäsi luottamusta ja auttoi mieltä/kehoa luovuttamaan.Hoito oli minulle tunteikas, tyhjentävä ja rentouttava kokemus. Elämän myllerryksessä se pysäytti tuntemaan ettei ole mitään hätää. Hoidon jälkeen olo oli pehmeämpi, aistivampi; yksinkertaisesti oli taas helpompi hengittää. Hoito lisäsi tietoisuutta arkeeni ja tunnetta siitä että olen läsnä omassa itsessäni ja kokemuksissani. 
Suosittelen hoitoja lämmöllä ja täydellä sydämellä!" - Nainen, 30v

Peruutus- ja maksuehdot

Kursseille ilmoittautuminen on sitova. Saat ilmoittauduttuasi tilausvahvistuksen ja laskun, joka tulee maksaa ennen kurssin alkamista. 

Peruutus on mahdollinen sairaustapauksissa, jolloin kurssihinta palautetaan.

Valmennusten ja ThetaHealing-hoitojen sovitut kerrat voit  siirtää viimeistään 24 tuntia ennen sovittua aikaa. Tämän jälkeen siirrot ja perumistapaukset vain sairaustapauksissa ja lääkärintodistuksella. Sovittuun tapaamiskertaan ilman ilmoitusta tulematta jättämisestä veloitamme täyden maksun.

Maksutapana yksityisasiakkailla käteinen tai pankki- tai luottokortti tapaamiskerran yhteydessä. Valmennus- ja ThetaHealing-hoitosarjojen osamaksu on mahdollinen sovittaessa.

 

 

 

KYLLÄ, haluan lisätietoja palveluistanne

Ota yhteyttä - vastaamme viestisiin mahdollisimman pian!

Kyllä
Ei