TYÖN ILOA KEVÄÄKSI 2017

Työilmapiiri, työnilo, hyvinvointi työssä. Siinäpä tavoitetta kenelle tahansa. Tiedämme, että hyvinvoiva työntekijä tekee parempaa tulosta. Kuinka sitä hyvinvointia sitten voisi edistää? Entäpä ilo?

Ilonmaan lähtökohtana on, että kun elämän osaa ottaa kepeämmin, rennommin ja iloisemmin, kaikki sujuu paremmin. Tämä pätee myös työelämässä. Meillä on sisäänrakennettu taito iloita elämästä. Kaivamalla esiin tuo taito, voidaan merkittävästi saada aikaan enemmän esimerkiksi tiimityöskentelyssä, myynnissä, asiakastilanteissa tai vaikkapa esimies-alaissuhteessa.

Vieressä on koottuna tutustumispaketteja, joilla voidaan kohottaa työpaikkanne ilmapiiriä, löytää uudenlaisia työkaluja arjen tilanteissa sekä auttaa yrityksenne työntekijöitä löytämään työnilo. Valmentajana toimii Coach of Joy Katja Sonninen, joka on koulutukseltaan FM sekä dialoginen työnohjaaja.

Ota yhteys niin jutellaan lisää: katja.sonninen@ilonmaa.fi tai 050-3531806

 

Askeleet iloon -luento

1,5 tunnin luento, jossa käydään läpi  5 askelta iloon työelämän kannalta. Luento on hauska, vuorovaikutteinen ja sisältää harjoitteita, jotka voi ottaa heti käyttöön.

Hinta: 500€ (+alv) ja luennoitsijan matkakustannukset+ päivärahat.

Yhdessä ymmärtäen -työnohjaukset

Työnohjauspaketti, jossa kevään aikana paneudutaan yrityksenne tai tiiminne ilmapiiriin. Onko käsittelemättä jääneitä väärinymmärryksiä tai nykyhetkessä epäkohtia, joihin voisimme yhdessä vaikuttaa? Mitä asioita voitaisiin lisätä, mitä jättää pois, jotta tiiminne voisi paremmin? Työnohjauksessa on työvälineenä dialogia, jota ohjaa työnohjaaja. Pyrkimyksenä on löytää uusia näkökulmia työelämän tilanteisiin niin, että se hyödyttäisi työnohjattavia ja lisäisi heidän tunnettaan siitä, että voivat omalla toiminnallaan vaikuttaa asioihin.

Työnohjaus toteutetaan ryhmätyönohjauksena, 1,5 tuntia/sessio. Pakettiin kuuluu 5 sessiota, jotka toteutetaan 3-4 viikon välein kevään 2017 aikana joko asiakkaan tiloissa tai Ilonmaan tiloissa Annankadulla Helsingissä.

Hinta: 2000€ (+alv) ja työnohjaajan matkakustannukset + päivärahat

Ilmainen tutustuminen

Kiinnostuitko paketeista muttet ole varma? Pyydä minut tunnin kestävälle ilmaiselle tutustumiskäynnille, jossa keskustellaan tarpeistanne, pidän halutessanne 15 minuutin esittelyn henkilökunnallenne ja saatte rauhassa päättää, olisinko sopiva henkilö työnohjaajaksenne tai pitämään luennon. Huom! Ilmainen tutustumiskäynti mahdollinen pääkaupunkiseudulla. Pk-seudun ulkopuolella tutustuminen tehdään puhelimitse tai esimerkiksi skype-yhteydellä.